Else Chiller

Modern Soğutma Teknolojisini Keşfet

Müşteri Odaklı Hizmetlerimiz ile Yanınızdayız!

Else Chiller; ürettiği kaliteli ısıtma ve soğutma sistemleriyle, müşterilerinin üretim sürecinin verimliliğini artırarak geniş ürün yelpazesi ile farklı proseslere ve uygulamalara hizmet vermektedir.

Else Chiller, ticaretin etik kurallarına sıkı sıkıya bağlı, müşteri memnuniyetini ve yüksek ürün kalitesini esas alarak, ısıtma ve soğutma sektöründe dürüstlük ve güvene dayalı hizmet anlayışı vazgeçilmez ilkesi olmuştur.

Kuruluşundan bu yana, ısıtma ve soğutma konusunda teknolojiyi takip ederek imalat, montaj ve servis hizmetlerinde siz değerli müşterilerimize 7/24 hizmet sunarak çevre dostu kaliteli ürünler üretmeyi görev edinmiştir.

Müşteri memnuniyeti, firmamızın en önemli önceliğidir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çalışıyoruz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü sorunuzda, güler yüzlü ve deneyimli personelimizle her zaman yanınızdayız. Ürün kalitesi, uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmaktadır. Kalite kontrol ekibimiz, ürünlerin en yüksek kalitede olması için titizlikle çalışmaktadır.

Teknolojinin getirdiği yenilikler ile ısıtma ve soğutma sektöründe yaşanan gelişmeleri yakından takip eden Ar-GE departmanımız, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi sürekli olarak geliştirmektedir.

Enerji tasarrufu sağlayan akıllı ısıtma ve soğutma sistemleri ile sektöründe kısa zamanda teknolojiye yön veren lider markalardan biri olmuştur.

Size en uygun ve yenilikçi çözümü sunuyoruz!

Verimli

Verimli

Verimliliği artırmak için modern teknoloji kullanılmıştır.

Tasarruflu

Tasarruflu

Ürünlerimizde enerji verimliliği konusunda önemli yatırımlar yapılmaktadır.

Kaliteli

Kaliteli

Else Chiller’in temel bileşenleri, yüksek kaliteli malzemelerden seçilerek üretilmektedir.

Özgün Tasarım

Özgün Tasarım

Daha verimli, daha çevre dostu ve daha kullanıcı dostu olmasını sağlamaktadır.

Modern Isıtma ve Soğutma Teknolojisi ile Üretim Kalitenizi Yükseltin!

Misyon

Vizyon

Yenilikçi teknolojilerin öncüsü olmak ve müşterilerimize ısıtma ve soğutma sektöründe en iyi hizmeti sunmaktır. Bu vizyon doğrultusunda verimli ve sürdürülebilir çözümler sunarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlamaktadır.

Sorumluluk

Enerji verimliliği ile kaliteli ürünler geliştirmeye ve yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanmaya odaklanmıştır. İnsana, doğaya, çevresine, ekosisteme ve küresel dengelere karşı duyarlı olmayı ilke edinmiştir.

Bizim Üretim Hikayemiz

else 6
else 4
else 6
else 9

Splash into Happiness

Itaque earum rerum hic tenetur.

Else Chiller’i Neden Seçmelisiniz

Kapasite Kontrolü

Sistemin soğutma ihtiyacına göre kompresör ve fanları devreye alarak çalışma hızını ayarlama işlemidir. Bu sayede, cihazın gerektiğinden fazla çalışmasını önleyerek işletmelerde sistem verimliliği ve enerji tasarrufu sağlamaktadır.

Yüksek Performans, Verimlilik ve Dayanıklılık için Bakır Kondenser

• Uzun ömürlü
• Verimli
• Enerji Tasarrufu

EŞ YAŞLANDIRMA

Bu sistemde kompresörler soğutma ihtiyacına göre sırayla devreye girer ve çıkar. Bu sayede kompresörlerin aynı oranda çalışmasını ve daha uzun ömürlü olmasını sağlar.

EŞANJÖR (SHELL & TUBE)

Standartların üzerinde bakır
kalınlığı 0,41 mm kullanılmaktadır.

KARBON AYAK İZİNİZİ AZALTIN!

ÜRÜNLERİMİZ

Bize Ulaşın